Tuesday 17 February 2015

Engleza pentru interviuri

Jobul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Scrie-ți CV-ul și scrisoarea de intenție și pregătește-te pentru interviu!

Pregătire pentru interviuri în limba engleză
Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză la sediul nostru (str. Academiei nr.7). Cursul de limba engleză este intensiv și durează 6 ore delimitate în 2 cursuri cu durata de 3 ore.
La acest curs îți vom arăta ce informații relevante să dezvolți în CV-ul și scrisoarea ta de intenție. Te vom învăța să te prezinți cât mai adecvat și cât mai potrivit experienței și realizărilor tale astfel încât să formulezi un răspuns care te va diferenția la întrebarea: “What can you do for us?”. Deoarece companiile nu angajează oameni. Instituțiile plătesc pentru beneficii și pentru reducerea nesiguranței. Te așteptăm la curs pentru toate detaliile.

Primul curs este dedicat structurării CV-ului și scrisorii de intenție în cea mai adecvată formă, totul pentru a fi selectat la interviu. Al doilea curs este dedicat simulării interviului propriu-zis și vom discuta despre întrebările la care va trebui să răspunzi, întrebările pe care va trebui să le formulezi și toate informațiile necesare obținerii jobului dorit.

Program cursuri limba engleză pentru interviuri: LUNI, MARȚI, MIERCURI, JOI, VINERI 8-11/18-20 și SÂMBĂTĂ 10-13/13-16. Cursul durează 2 săptămâni. Tarif 150 lei modulul de curs intensiv engleză de 6 ore.
Înscrieri la 0722.841.053.

 Personalizează-ți engleza!

No comments:

Post a Comment