Monday 10 December 2012

Engleza pentru incepatori



START ENGLISHWatch, listen, speak. Tips and tricks about English.
In acest articol as vrea sa raspund multor intrebari pe care le primesc in legatura cu desfasurarea cursurilor de engleza pentru incepatori.
 
Inscrierea la aceste cursuri nu este conditionata de sustinerea unui test de nivel, deoarece se presupune ca participantii la acest curs nu detin nici un fel de cunostinte de limba engleza.

La primele cursuri se introduc notiuni simple de exemplu, auxiliarul To Be care este introdus in intrebari simple la care cursantii pot raspunde folosind acelasi verb (To Be). (Cursantii formuleaza si raspund la intrebari cum ar fi: Where are you from?”, I am from Romania.”)

De asemenea se studiaza si alfabetul limbii engleze care se citeste, se pronunta corect apoi se foloseste in dialoguri simple.

Toate elementele noi de gramatica si vocabular se introduc in dialoguri si apoi se folosesc in context iar procesul de invatare nu este bazat pe memorarea noilor concepte, ci pe utilizarea lor in intrebari si propozitii simple. De asemenea, cursantii vor primi teme personalizate la aproape fiecare curs.

Cursurile noastre se structureaza pe comunicare si sunt dedicate adultilor care, spre deosebire de copii, asimileaza notiunile noi in mod creativ si nu imitativ.

Start English for 300 lei a month!

Web: www.cursinengleza.ro I www.engleza-de-afaceri.ro
Tel: 0722.841.053
E-mail: contact@engleza-de-afaceri.ro.

No comments:

Post a Comment